uitwerking bedrijfshoroscoop

 

Een bedrijfshoroscoop is een horoscoop die is berekend voor het start-moment van uw bedrijf. Dit kan het tijdstip zijn waarop een akte is gepasseerd of in een officiële speech de start is aangegeven. Ook op het moment van een beursgang of een overzetting van de juridische bedrijfsvorm, een overname door nieuwe eigenaren die zorgen voor een nieuwe koers of een formeel gecommuniceerde naamsverandering kan zo'n moment zijn. Voor kleinere bedrijven kan de geboortehoroscoop van de eigenaar of directeur als uitgangspunt genomen worden om zijn bedrijf -los van zijn persoon- tegen het licht te houden. U mag als opdrachtgever  zelf een voor de hand liggende keuze maken of u overlegt dit met mij.

 

Ook de uitwerking van de bedrijfshoroscoop gebeurt in eerste instantie als basisduiding: Er wordt in één kantje A4 een beknopte weergave gegeven van de wijze waarop het bedrijf functioneert, wat de sterke kanten zijn en waar dingen blijven liggen. Hoe komt uw bedrijf over op de buitenwereld (omgeving, overheid maar ook op toeleveranciers en afnemers). 

 

Als u oordeelt, dat de uitgewerkte bedrijfshoroscoop een voor u herkenbaar beeld weergeeft, dan kan deze (als eerste vervolgopdracht) in een open gesprek met u worden geëvalueerd. Tijdens de evaluatie worden de puntjes op de i gezet en wordt uw bedrijfshoroscoop gecompleteerd tot basis voor verdere opdrachten. 

 

Voor deze schriftelijke uitwerking betaalt u € 450,= + 21 % BTW geeft totaal € 544,50.

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier