De actuele tendensen voor uw bedrijfshoroscoop

 

Ook een bedrijfshoroscoop is niet een star plaatje zonder ontwikkelingsmogelijkheden. Dit betekent dat ook voor deze horoscoop naar actuele astrologische tendensen en hun invloed voor uw bedrijf op dit moment kan worden gekeken.

 

In de voorbereidingen heb ik verschillende gezichtspunten en technieken op uw bedrijfshoroscoop toegepast en getoetst. Daarbij speelt  periodiciteit (de zeven jaars fasen en de planeetperioden) gezien vanuit uw bedrijfshoroscoop een belangrijke rol. Daarnaast worden progressiesleutels vanuit uw basis bedrijfshoroscoop berekend en actuele planeetstanden vertaald naar de horoscooptekening en wordt gekeken naar hun rol in de  ontwikkeling van uw bedrijf en haar omstandigheden.

 

Anders dan bij de Jaarhoroscoop opdracht gaat het hier om doorlopende tendensen en nieuwe ontwikkelingen in uw leven als geheel. In belangrijke gevallen kan de jaarhoroscoop, die elk jaar heel verschillende accenten op levensgebieden en drijfveren kan laten zien als extra insteek erbij genomen worden. De jaarhoroscoop wordt echter als op zichzelf staande opdracht aangeboden.

 

Een gangbare frequentie voor de hier geboden bedrijfsbegeleiding is om hiervoor één keer per jaar een update te vragen.  Wenst u in afwijking hiervan een halfjaarlijkse bespreking, dan wordt hierin behandeling van de Jaarhoroscoop zonder meerkosten meegenomen. De datum voor de tweede bespreking Actuele tendensen bedrijfshoroscoop dient dan wel al vastgelegd te worden en met een voorschot op de betaling in overleg bevestigd te zijn.

 

Omdat deze opdracht extra voorbereidingstijd vraagt, is het niet altijd mogelijk om deze opdracht al dezelfde dag in behandeling te nemen. Goed werk heeft immers tijd nodig. De extra tijd is wel verrekend in het tarief voor deze opdracht. Het tarief bedraagt € 700 + 21 % btw = totaal € 847.00.  

 

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier