planning voor succesvolle reclamecampagnes 

Zoals bij het starten van een bedrijf kan ook het startmoment van een reclamecampagne een onverwachte invloed hebben op de resultaten en de respons die een campagne geeft.

 

Met een nauwkeurige formulering van de doelstelling van uw reclamecampagne kan een voorkeursmoment aangegeven worden, waarop de reclamecampagne moet worden gestart. Verschillende internet advertentiemedia (bijvoorbeeld Google-Adwords, Marktplaats en ook andere internet media) geven u de mogelijkheid, het lanceren van een reclamecampagne tot op de minuut zelf in de hand te hebben.

 

Wilt u vooral naamsbekendheid? Wilt u een produkt aan de man brengen? Wilt u mensen bij elkaar brengen voor een gezamenlijk doel of fondsen werven? Wilt u dat mensen juist bij u aankloppen voor een dienst?

 

Elk van deze speerpunten kan meegenomen worden bij het bepalen van het beste lanceermoment van uw produkt. Een goede voorbereiding en uitwerking van uw reclamecampagne is pas compleet met een goede astro-planning!

 

Omdat eerst met u overlegd dient te worden, hoe uw advertentiecampagne er precies uit gaat zien en hoe wij hier  astrologisch op in kunnen spelen, is niet op voorhand aan te geven welke kosten u voor onze assistentie berekend zullen worden. 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier