loopbaanbegeleiding:

de juiste man / vrouw op de juiste plek

 

U kunt deze module voor uzelf, maar ook voor uw personeel aanvragen. In het eerste geval verwijs ik u naar de persoonlijke module loopbaanbegeleiding, waarbij voor u dan de bedrijfsmatige facturering toegepast kan worden.

 

Afhankelijk van uw opdracht kan bijvoorbeeld voor uw personeel in gesprek met hen inzicht gegeven worden in hun kwaliteiten en mogelijkheden. U heeft interne vacatures te vervullen en zoekt zo de invulling vanuit uw huidige personeel. Of u wilt uw personeel meer zelfinzicht geven. Als gift van hun baas kan dit hun waardering voor het bedrijf ten goede komen: een baas die oog heeft voor ontwikkeling van individuele kwaliteiten kan daar ook makkelijker open op aangesproken worden door zijn werknemers zodat een meedenken ontstaat over het functioneren op de huidige plek en mogelijke alternatieven daarvoor.

De opdracht hiervoor kan heel gericht zijn, of juist alles open laten. Dit is aan u als opdrachtgever.

 

Voor deze opdracht is het dus noodzakelijk dat er een oriënterend voorgesprek plaatsvindt waarin we uw wensen en onze mogelijkheden afstemmen. Afhankelijk van omvang en ook tijdsplanning en het beschikbare budget wordt een kostenberekening gemaakt. De eerste betaling (€ 2500,00) die van u gevraagd wordt, zal in voornoemde kostenberekening worden verrekend.

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier