manager- of afdelingshoroscoop

 

Een bruikbare manier om naar het functioneren van een bedrijfsonderdeel of afdeling te kijken, is, om een basisduiding van de horoscoop voor het moment van opstart van dit bedrijfsonderdeel uit te laten werken. In plaats van naar het totale bedrijf, wordt nu gekeken naar dit onderdeel en haar sterke en zwakke zijden. Een begindatum, plaats en tijd zijn hiervoor wel nodig.

 

Als alternatief, als hier geen starttijdstip voorhanden is, kan ook gekozen worden, de geboortehoroscoop van de afdelingsmanager te vertalen naar het functioneren van de betreffende afdeling. Vaak zult u als afdelingsmanager uw gelijk teruglezen in de rapportage. Maar ook kan aan het licht komen, dat de afdelingsmanager, als bij een eredivisie-voetbalelftal, bij teleurstellend resultaat dan maar vervangen moet worden. 

 

Hier blijkt dan weer dat het zinnig kan zijn om bij sollicitatieprocedures te bezien of de horoscoop van de sollicitant past bij de doelstellingen van het betreffende bedrijfsonderdeel en zijn of haar taak daarin. 

 

Ook de uitwerking van de manager- of afdelingshoroscoop gebeurt in eerste instantie als basisduiding: Er wordt in één kantje A4 een beknopte weergave gegeven van de wijze waarop de afdeling of produktie-eenheid functioneert, wat de sterke kanten zijn en waar dingen blijven liggen. Hoe funktioneert het als deel van het geheel. Hoe komt uw bedrijfsonderdeel over op de buitenwereld (omgeving, overheid maar ook op toeleveranciers en afnemers).  

Als u oordeelt, dat de uitgewerkte afdelingshoroscoop een voor u herkenbaar beeld weergeeft, dan kan deze (als eerste vervolgopdracht) in een open gesprek met u worden geëvalueerd. Tijdens de evaluatie worden de puntjes op de i gezet en wordt uw afdelingshoroscoop gecompleteerd tot basis voor verdere opdrachten. 

 

Voor deze schriftelijke uitwerking betaalt u € 350,00 + 21 % BTW geeft totaal € 423.50.

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier