de evaluatie van De basishoroscoop bedrijf

 

Dit is de eerste vervolgopdracht die u na de uitwerking van de basishoroscoop zakelijk kunt geven. Dit kan de basisduiding eigen horoscoop betreffen, de uitwerking bedrijfshoroscoop dan wel de manager- of afdelingshoroscoop betreffen.

 

In een gesprek met u wordt de betreffende basisduiding nagelopen en worden samen met u de puntjes op de i gezet. Hiervan krijgt u desgewenst een schriftelijk verslag. Tegelijk wordt in het gesprek aangegeven, welke vervolgtraject mogelijkheden er zijn. Vaak ligt de vervolgopdracht "aan de slag met sterke en zwakke punten" het meest voor de hand. Ook kan nu of later behoefte bestaan, de opdracht "actuele tendensen", "jaarhoroscoop" of een combinatie daarvan voor u uit te werken.

 

Voor zakelijke vervolgopdrachten geldt dat deze in het algemeen per opdracht achteraf gefactureerd zullen worden. Dit kan bij een duidelijk omschreven opdracht voor een vooraf afgesproken tarief. Bij een minder vast omlijnde opdracht met meer schriftelijke uitwerkingen werken wij met een afgesproken uurtarief. Ook zullen de reis- en evt verblijfskosten aan u worden doorberekend.

 

Voor deze opdracht geldt het tarief van  € 250,00 + 21 % BTW geeft totaal € 302.50.  

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier