basisduiding eigen horoscoop 

U wilt voor uw bedrijf astrologisch advies inwinnen. Een goede manier om te toetsen of u met een kundig astroloog te maken heeft, is het laten uitwerken van de basisduiding van uw eigen horoscoop. Herkent u zich in het verhaal, dan zit u goed. Sla ik de plank geheel mis, dan kunt u beter verder kijken. Zo toetst u of astrologisch advies iets zou kunnen zijn voor uw bedrijf of uw afdeling.

 

Voor deze basisduiding geldt verder alles wat al gezegd is op de pagina Basisduiding linksboven in het menu. Alleen zijn de kosten voor een bedrijfsmatig aangevraagde basisduiding hoger en krijgt u hiervan ALTIJD een factuur. U kunt echter de BTW terugvorderen en de factuur als advieskosten in uw bedrijfsadministratie opnemen.

 

Beschikt u wel over budget voor advieswerk maar is iemand anders verantwoordelijk voor de administratie en het uitvoeren van betalingen, dan kan deze opdracht ook achteraf via de factuur voldaan worden. Dit geldt voor alle zakelijke opdrachten die in dit deel van de site worden aangeboden.

 

Voor het uitwerken van deze opdracht worden 4 uren gereserveerd. Dit is de tijd die ik hiervoor minimaal nodig heb. Voor deze schriftelijke uitwerking betaalt u € 350,= + 21 % BTW geeft totaal € 423,50. 

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier