wie is uw astroloog?

Mijn naam is Theo Verwijst en ik ben geboren in 1955. Samen met mijn partner heb ik vier kinderen, twee zonen en twee dochters, de oudste 29 en de jongste nu 20 jaar.

 

Mijn fascinatie voor de nachtelijke hemel stamt uit mijn vroegste jeugd.  Halverwege mijn middelbare schooltijd besloot ik dat ik, naast het overnemen van de ouderlijke boerderij, me grondig wilde verdiepen in de astrologie. Vanaf 1974 duid ik geboortehoroscopen voor mensen.

 

Najaar 1975 stuitte ik op het boek "Psychologische astrologie" van Th. J. J.  Ram.  Wat ik daarin las, opende geleidelijk een nieuwe astrologische wereld voor mij: Eindelijk diep doorvoelde teksten en een samenhangend systeem, dat hopelijk de openblijvende vragen bij veel horoscopen kon verduidelijken.

In 1976/77 volgde ik de astrologische basiscursus (de "Pelman cursus") onder begeleiding van Jan Bakker. Veel heb ik hiervan geleerd. Het belangrijkste voor mij blijft echter de "sprong" die Jan Bakker mij liet maken, om voortaan juist ZONDER handboeken te werken. Wel met de aangereikte basisregels als uitgangspunt, maar met geheel op de betreffende horoscoop, voor de betreffende persoon geschreven teksten.

 

Werkgemeenschap van Astrologen

Ik sloot mij aan bij de Regio Nijmegen van de "Werkgemeenschap van Astrologen". En ik werd in 1979 uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass waarin Jan Bakker en Hans Cosman in enkele winterseizoenen hun grondige kennis en jarenlange ervaring  aan een select groepje jonge WvA-astrologen overdroegen.

Begin 80er jaren ben ik gestopt met astrologie.  Ik vond dat ik te weinig levenservaring had om mijn astrologische bevindingen op te kunnen laten steunen. Ook zag ik voor mezelf niet een toekomst als beroepsastroloog met voldoende inkomen om een gezin (wat ik per sé wilde) van te kunnen onderhouden.

In 1990 werd mijn tweede kind geboren. Deze keer gaf ik toe aan mijn nieuwsgierigheid, kocht een computer en zocht mijn (bewaarde!) astrologische leerboeken en aantekeningen op.

 

Ik meldde me opnieuw bij de Werkgemeenschap van Astrologen en richtte mijn eigen Regio Brabant WvA op.

Vanaf 1994 doorliep ik verschillende cursussen bij Paula Schreurs. Paula is op dit moment de belangrijkste drager van astrologische kennis en ervaring binnen de "School Ram". Zie haar website www.innersky.nl .

 

Op dit moment ben ik deelnemer aan de "Cursus Beroependuiding" waarin we onder leiding van Theo Ram jr. in gezamenlijke studie en onderlinge discussie uitwerken wat op dit gebied wel en niet mogelijk is vanuit de geboortehoroscoop.

 

Biologische pluimvee

Vanaf 1997 heb ik samen met mijn partner onze boerderij van intensieve veehouderij omgebouwd naar een biologische pluimveehouderij. In 2006 hebben we deze vorm van boeren door verschillende omstandigheden helaas weer moeten be-eindigen.

Op dit moment is de afbouw hiervan bijna afgerond en is er eindelijk tijd om WERK te maken van een eigen astrologische praktijk.

 

Na mijn Havo ben ik thuis op de boerderij gaan werken met technische en administratieve bijscholing en enkele jaren MO-Economie in deeltijd.

Naast astrologie heb ik mij in de loop der jaren behalve in psychologie verdiept in:

  • numerologie, grafologie en handleeskunde (middelbare schooltijd)
  • Ouspensky / Gurdiëff,  Krishnamurti, Bhagwan, theosofie en I Tjing (18-27 jr)
  • Antroposofie werd belangrijk voor mij vanaf het moment dat we ons eerste kind naar de Vrije School stuurden (de rest volgde). Ik ben sinds 1992 aktief lid van Leesgroep Uden. We lezen veel boeken van Rudolf Steiner zelf en ook van o.a. Bernard Lievegoed, Walter Holzapfel en Rudolf Treichler. Voor mij is antroposofie een belangrijke aanvulling / invulling van hoe ik met astrologie wil werken. 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier