Wat is astrologie? ** handreiking uit de kosmos **

 

De astrologie bestudeert de samenhang van de kosmos en de mens. Tegen de achtergrond van de sterren en hun beelden trekken de planeten van ons zonnestelsel en de maan hun banen rondom ons. Vanuit mythologische en esoterische overleveringen worden hieraan betekenissen gegeven. Kosmische ontwikkelingen en mensheidsontwikkeling leiden zo tot een weergave van planeet- en sterrenstanden voor de plaats en het moment van je geboorte: jouw individuele horoscoop geeft zo een beeld van jou als mens in deze tijd -in onze samenleving van nu. 

 

Geboortehoroscoop:

De geboortehoroscoop, berekend voor de juiste plaats en tijd, geeft een individueel beeld van je eigenschappen en je ontwikkelingsmogelijkheden. Anders dan in de horoscooprubrieken in de weekbladen, word je niet gezien als één van twaalf verschillende menstypen, maar als individu. Een jaarhoroscoop uit een tijdschrift (in 12 varianten) heeft zo gezien weinig van doen met een jaarhoroscoop die speciaal voor jou wordt berekend door een echte astroloog, die deze ook nog kan uitleggen in relatie tot jouw geboortehoroscoop - basisduiding.

 

School van Ram, werkgemeenschap van Astrologen:

Uw astroloog werkt met de duidingtechniek en achtergrond van de Nederlandse "School van Ram" - de Werkgemeenschap van Astrologen. Binnen deze school is veel aandacht voor de esoterische achtergronden (theosofie, antroposofie, gnostiek) van de astrologie en wat dit betekent voor de ontwikkelingsmogelijkheden van de mens gezien vanuit zijn / haar individuele horoscoop.  Het is mijn bedoeling, samen met jou naar die ontwikkelingsmogelijkheden, de weg naar een vrijer mens zijn, te kijken.

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier