Stel een vraag aan uw astroloog

Op het moment dat een vraag voor u speelt, heeft de kosmische constellatie daarover iets te melden. Als astroloog kan ik zien, of de vraag van u uit serieus is. Ook is te zeggen, of de vraag op dit moment direkt een beslissing behoeft of niet. Daarbij kan het zijn, dat het probleem zich vanzelf oplost door een nog niet te voorziene gebeurtenis. Of dat u beter kunt wachten tot een later tijdstip, omdat dan de mogelijkheden gunstiger worden op een voor u goede afloop. Ook kan de boodschap zijn, dat u nog even na moet denken omdat er een diepere vraag schuilgaat die gesteld mag worden.

 

Vragen voor uw astroloog kunnen zijn:

  • Moet ik nu mijn huis/mijn bedrijf  kopen/verkopen?
  • Moet ik direkt naar mijn dochter in Canada?
  • Word ik ontslagen?
  • Is deze nieuwe baan de beste?

 

Het antwoord op de vraag zal vaak heel kort zijn. Ik neem telefonisch contact met u op of u wordt gemaild. U kunt er direkt mee aan de slag.

Voor u verder gaat noteert u NU voor uzelf alvast de plaats waar u zich nu bevindt, het tijdstip (kloktijd) en natuurlijk uw VRAAG. Op het opdrachtformulier geeft u onder "opmerkingen" uw vraag weer.

 

Voor deze opdracht geldt voor particulieren het tarief van  € 100,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 150 + 19 % btw = totaal € 178,50.

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier