hulp bij relaties en partnerkeuze

 

(Eerst de schriftelijke basisduiding van de geboortehoroscoop, daarna is dit één van de vier keuzemogelijkheden als accent bij de bespreking van de basisduiding.)

 

Hoe we overkomen op de ander is een vraag die veel mensen bezighoudt. Met de geboortehoroscoop erbij en u als ervaringsdeskundige lopen we uw instelling, uw relatietalent en uw daadwerkelijke omgaan met anderen na. Laat u zich te snel overdonderen, bent u assertief of stelt u zich zo bazig op, dat anderen zich snel uit de voeten maken? Waar ligt uw werkelijke contactbehoefte, hoe houdt u oppervlakkig bedoelde contacten luchtig en vrij, wanneer gaat u zitten voor een goed gesprek?

 

partnerrelatie

Naast de algemene omgang met mensen op straat, met kennissen en met vrienden neemt de partnerrelatie een bijzondere plaats in. Het maakt voor een mens nogal wat uit of hij / zij zich in het leven gesteund weet door een vaste partner, een "maatje". Tegelijk is een partnerrelatie altijd een kwetsbaar iets: eigenlijk moet je voortdurend aan de onderlinge verbondenheid blijven werken. U kunt teleurgesteld zijn in de ander, die toch niet zo bij u blijkt te passen -een onvoldaan gevoel. Of het is uw partner, die u onverwacht (?) de rug toe keert. 

 

Wat verwacht u van uw partner, welke dingen vindt u echt belangrijk? En wat verwacht uw partner bij u te vinden? Hoe u daar zelf over denkt en wat het leven u daarin wil leren, is vaak in samenspraak terug te vinden in uw horoscoop. Of dit voor uw partner allemaal hetzelfde is of juist aanvullend / tegenovergesteld en of en hoe de combinatie "past" - dat vraagt vaak ook een basisduiding van de horoscoop van die ander.

 

 

Voor deze opdracht geldt voor particulieren het tarief van  € 150,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 150 + 19 % btw = totaal € 178,50.

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier