opvoeding en zelfopvoeding

 

(Eerst de schriftelijke basisduiding van de geboortehoroscoop, daarna is dit één van de vier keuzemogelijkheden als accent bij de bespreking van de basisduiding.)

 

opvoeding

Alle ouders hebben wel vragen bij de opvoeding van hun kind. Vaak ziet u eigenschappen van uzelf en van uw partner terug in het gedrag van uw kind. Tegelijk brengt ieder kind ook iets eigens, iets volstrekt unieks van zichzelf mee. Als u samen meer dan een kind heeft, ziet u dat in hun onderlinge verschillen terug.

Het jonge kind heeft een heel leven voor zich om uit te groeien tot de mens die hij mag zijn. De vroege jeugd en jonge jaren zijn daarbij een basis die we in onze herinnering ons leven lang met ons meedragen. Als ouders wilt u graag het beste doen voor uw kind, maar kunt u ook niet altijd op uw tenen lopen.

  • Waar liggen de gevoeligheden van uw kind?
  • Is uw kind een dromer met een rijke fantasie, een doener -altijd in de weer, een groepsmens of juist liever op zichzelf?
  • Welke zijden van uw kind moeten gestimuleerd worden, welke teruggehouden?

 

Als ouder heeft u niet altijd alles in de hand. Er kunnen heftige gebeurtenissen in uw leven en dat van uw kind voorkomen. Ziekte, een nabij sterfgeval, echtscheiding -het zijn dingen die ook het jonge leven van uw kind niet onberoerd laten.

Dit zijn allemaal dingen die besproken kunnen worden als vervolg op de basisduiding van de geboortehoroscoop van uw kind.

 

Zelfopvoeding

Ook zelfopvoeding kan de eerste insteek zijn bij het nabespreken van uw geboortehoroscoop. U wilt zelf de teugels in handen hebben van uw leven, uw gevoelsleven en u vindt zelf dat hier nog het een en ander voor moet gebeuren. U beseft dat het terugkijken op uw eigen jeugd en jonge jaren misschien wel wat zichtbaar kan maken van waar u nog mee zit. Maar dat het er nu vooral op aan komt om juist los daarvan uzelf op orde te krijgen.

 

Samen bespreken we waar de belangrijkste spanningen in uw leven zich voordoen. Welke vluchtwegen hiervandaan zijn maar ook welke boodschap de spanningen u proberen te vertellen. Het kan zinnig zijn, na verloop van enige tijd (ik denk dan aan maanden) nog eens terug te komen op wat bij het eerste gesprek aan de orde is gekomen en wat dit u heeft opgeleverd.

 

Of gaat een vervolg meer in de richting van begeleiding bij levensloop en levensvragen, mogelijk in combinatie met bespreking van uw jaarhoroscoop. Waarbij dan eens per jaar een astrologische update wordt doorgesproken. Het onderwerp zelfopvoeding is hierbij een goede toonzetter bij de nabespreking van de basisduiding van uw geboortehoroscoop.

 

 

Voor deze opdracht geldt voor particulieren het tarief van  € 150,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 150 + 19 % btw = totaal € 178,50.  

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier