hulp bij loopbaanbegeleiding / carrièreplanning

 

Het accent bij deze opdracht ligt -tenzij anders door u aangegeven- bij uw werkzame leven.  

 

Loopbaanbegeleiding kan een terugkerend opdracht zijn. Met meerdere gesprekken in een korter tijdsbestek, bijvoorbeeld als u door reorganisatie bij uw werkgever in een re-integratie traject belandt. Of u vindt zelf, dat u op dit moment niet op de goede werkplek zit, en u wilt met uw keuzes en beslissing niet over één nacht ijs gaan.

 

Bevindt uw carrière zich in rustiger vaarwater, dan kan via deze opdracht bijvoorbeeld jaarlijks een astrologische update besproken worden. 

 

In de voorbereidingen heb ik verschillende gezichtspunten en technieken op uw geboortehoroscoop toegepast en getoetst. Daarbij speelt  periodiciteit (de levensfasen en de planeetperioden) gezien vanuit uw geboortehoroscoop een belangrijke rol. Daarnaast worden progressiesleutels vanuit uw basis geboortehoroscoop berekend en actuele planeetstanden vertaald naar uw horoscooptekening. Vervolgens wordt gekeken naar hun rol in uw ontwikkeling en uw omstandigheden.

 

Voor deze opdracht vindt eenzelfde vooronderzoek plaats als bij de meer persoonlijk gerichte levensloop opdracht. Loopbaan coaching geeft vaak meer mogelijkheden om de gevraagde vergoeding als aftrekpost mee te nemen in uw opgave voor de inkomstenbelasting. Of wellicht heeft u budget of anderszins (bijvoorbeeld een door uw "ex"werkgever gefinancierd re-integratie traject) de mogelijkheid, de kosten van deze astro-coaching vergoed te krijgen. Bent u freelancer of ZZP dan is facturering als advieskosten op zijn plaats.

 

Bij alle persoonlijke opdrachten wordt veel aandacht gegeven aan uw persoonlijke beleven en ontwikkeling. Door uw innerlijke groei gaan uw omstandigheden zich in mogelijkheden tot zelfontplooiing voor u openen. Niet alle LOT-gevallen zijn daarmee te vermijden. Maar u zult zich wel meer VRIJ voelen, te gaan doen wat u werkelijk bevalt.

 

Anders dan bij de Jaarhoroscoop opdracht behandelen we hier doorlopende tendensen en nieuwe ontwikkelingen in uw leven als geheel. In belangrijke gevallen kan de jaarhoroscoop, die elk jaar heel verschillende accenten op levensgebieden en drijfveren kan laten zien als extra insteek erbij genomen worden. De jaarhoroscoop wordt echter als op zichzelf staande opdracht aangeboden.

 

Een gangbare frequentie voor de hier geboden loopbaanbegeleiding is om hiervoor één keer per jaar een update te vragen.  Wenst u in afwijking hiervan een halfjaarlijkse bespreking, dan wordt hierin behandeling van de Jaarhoroscoop zonder meerkosten meegenomen. De datum voor de tweede opdracht Loopbaanbegeleiding / carrièreplanning dient dan wel al vastgelegd te worden en met een voorschot op de betaling in overleg bevestigd te zijn.

 

Omdat deze opdracht extra voorbereidingstijd vraagt, is het niet altijd mogelijk om deze opdracht al dezelfde dag in behandeling te nemen. Goed werk heeft immers tijd nodig. Die extra tijd is wel verrekend in het tarief voor deze opdracht. Voor particulieren is dit tarief   € 300,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 450 + 19 % btw = totaal € 535,50..  

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier