jaarhoroscoop laten maken

 

Uw geboortehoroscoop is de horoscoop die geldig is voor uw hele leven. Deze wordt berekend voor de plaats, de dag en de tijd van uw geboorte. De basisduiding die hiervan gegeven wordt vormt het uitgangspunt voor alle andere opdrachten die u mij kunt geven.

 

De jaarhoroscoop neemt daarbij een bijzondere plek in. Daarbij wordt een horoscoop getrokken voor het moment waarop op uw verjaardag de ZON op exact dezelfde plek in de dierenriem staat als op het moment van uw geboorte. Uw astroloog zoekt de aansluiting van deze jaarhoroscoop op de basisduiding en kan zo aangeven, op welke innerlijke en uiterlijke levensgebieden meer nadruk zal komen liggen in deze levensperiode.

 

De ervaring leert, dat de jaarhoroscoop zijn uitwerking al enkele maanden voor uw verjaardag laat aanvangen. U hoeft dus niet tot uw verjaardag te wachten, voordat u deze aanvraag doet. Wel zal de herkenning groter zijn als u tot uw verjaardag wilt wachten.

 

De jaarhoroscoop is een goed excuus om een jaar later nog eens met uw astroloog te praten over uw geboortehoroscoop (de basisduiding) en hoe u daar nu in staat. Tegelijk kan ik u aangeven, waar dit jaar de accenten komen liggen.

 

Behalve de jaarhoroscoop speelt periodiciteit (de levensfasen en de planeetperioden) en spelen progressiesleutels vanuit uw basis geboortehoroscoop en actuele planeetstanden, omgerekend naar uw geboortehoroscoop een rol in uw ontwikkeling en uw omstandigheden. Deze technieken worden ingezet bij de opdrachten Levensloop en levensvragen en Loopbaanbegeleiding / carrièreplanning. Daarbij blijft de duiding van de jaarhoroscoop weer achterwege.  In overleg is een combinatie van deze opdrachten wel mogelijk (zie aldaar) maar zij kunnen ook naast of na elkaar worden aangevraagd.

 

Bij alle persoonlijke opdrachten wordt veel aandacht gegeven aan uw persoonlijke beleven en ontwikkeling. Door uw innerlijke groei gaan uw omstandigheden zich in mogelijkheden tot zelfontplooiing voor u openen. Niet alle LOT-gevallen zijn daarmee te vermijden. Maar u zult zich wel meer VRIJ voelen, te gaan doen wat u werkelijk bevalt.

  

 

Voor deze opdracht geldt voor particulieren het tarief van  € 150,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 225 + 19 % btw = totaal € 267.75.  

 

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier