hulp bij Studiekeuze

 

(Eerst de schriftelijke basisduiding van de geboortehoroscoop, daarna is dit één van de vier keuzemogelijkheden als accent bij de bespreking van de basisduiding.)

 

"Welke leerweg past het beste bij mijn kind?" is een vraag waar menig ouder mee worstelt. Vooral als uw kind zelf geen idee heeft wat het wil of wat hij / zij leuk zou vinden, is het zinnig hier extra aandacht aan te geven. Een goede niveau keuze kan ervoor zorgen dat een kind niet overvraagd wordt, of zich juist dood zit te vervelen, waardoor afhaken op de loer kan liggen.

 

De leeftijd tot wanneer kinderen naar school moeten wordt steeds naar boven bijgesteld. Vooral voor kinderen die zich op school niet erg op hun plek weten en die liever in de praktijk zouden willen leren, kan dit lastig zijn. Wie hierop als ouder bedacht is, kan in overleg met deskundigen wellicht een andere leerweg met meer praktijk voor en met het kind uitstippelen. De tijd komt, dat praktische vaardigheden, ambachtelijke beroepen beter gewaardeerd en betaald gaan worden. Ook dit werk moet gedaan worden!

 

Tegelijk zien we steeds meer kinderen kiezen voor doorleren na de middelbare school. Een goede studiekeuze is ook hier van belang om geïnteresseerd en gemotiveerd te blijven. Als uw kind gemakkelijk leert of leergierig en gemotiveerd is, dan is een hogere opleiding, al dan niet direkt beroepsgericht, iets van blijvende waarde voor de rest van het leven.

 

Later zal blijken, dat lang niet iedereen blijft doen waar vanuit de opleiding in eerste instantie voor werd gekozen. En dat het makkelijker is, eventueel met bij- en nascholing, vanuit een goede basis opleiding een alternatief te vinden voor de aanvankelijke beroepskeuze.

 

 

Voor deze opdracht geldt voor particulieren het tarief van  € 150,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 150 + 19 % btw = totaal € 178,50.

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier