horoscoop & beroepskeuze

 

(Eerst de schriftelijke basisduiding van de geboortehoroscoop, daarna is dit één van de vier keuzemogelijkheden als accent bij de bespreking van de basisduiding.)

 

Al heel jong in ons leven wordt van ons verwacht, dat we weten welk beroep we in het leven willen gaan vervullen. Terwijl de enige beroepen waar we "iets" vanaf weten, de beroepen zijn van onze ouders en dat van de mensen van wie we les kregen -de leerkrachten op school.

 

In de horoscoop is vaak goed te zien of we graag met onze handen werken of meer voelen voor hoofd-arbeid. Of we graag samen werken of liever ongestoord de diepte in gaan. Of we graag leiding geven, verantwoordelijkheid dragen of juist onze vervulling vinden in de vrije tijd die náást ons beroep zo belangrijk is.

Praktisch werken kan als timmerman en als tandarts, als chirurg en als automonteur.

 

Leiding geven, besturen kun je van een groot bedrijf, van een eenmanszaak en ook een vrachtauto voor internationaal transport is onontbeerlijk en moet bestuurd worden.

 

Het is ook in de horoscoop vaak gemakkelijker te zien, welke aard van werkzaamheden en welke werkWIJZE ons het beste ligt. Tegelijk is het feitelijke beroep wat iemand uitoefent gemakkelijk terug te zien in de horoscoop. Andersom is lastiger.   Als iemand bijvoorbeeld graag in een team werkt, is het niet altijd even makkelijk, de werkvloer zelf vanuit de horoscoop aan te wijzen.  Ik ben net zo benieuwd als u waar we in de bespreking met uw horoscoop als achtergrond op uit zullen komen!

 

Deze opdracht kan op elk moment van uw leven gegeven worden.

  • Voor de jonge mens, die zijn vervolg studiekeuze beter gefundeerd -want gericht op een beroep- wil maken.
  • Of voor de man / vrouw die behoefte heeft de huidige werkplek tegen het licht te houden en mogelijke andere opties wil toetsen. Vanuit een gevoel van onbevredigdheid kan het een stap zijn, die later gevolgd wordt door een  levensloop en levensvragen opdracht.
  • Het kan een goede basis leggen voor een opdracht loopbaanbegeleiding / carrièreplanning. Uw sterke en zwakke punten, uw talenten en uw kansen zullen we in beeld brengen.

Niemand zit persé zijn hele leven vast aan hetzelfde beroep en aan dezelfde werkplek. Ik denk dat meer dan de helft van de mensen die ik ken, uiteindelijk voor een ander beroep kiezen dan dat waar zij ooit voor zijn opgeleid. Dat kan een gevolg zijn van verkeerd studie advies of een verkeerde beroepskeuze. Vaak is het ook zo, dat vanuit eigen innerlijke groei of door omstandigheden een hopelijk meer dan bevredigende loopbaan wisseling voor u ligt.

 

Voor deze opdracht geldt voor particulieren het tarief van  € 150,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 150 + 19 % btw = totaal € 178,50.

 

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier