analyse levensloop en levensvragen 

Na de schriftelijke basisduiding en de bespreking ervan in een vervolgopdracht bent u wellicht nieuwsgierig naar wat de sterren u omtrent uw huidige levenswandel te zeggen hebben en wat u dit aan mogelijkheden geeft.

 

We bezien hoe u NU in het leven staat, waar u "vandaan" komt en waarheen het leven u wil leiden. In de voorbereidingen heb ik verschillende gezichtspunten en technieken op uw geboortehoroscoop toegepast en getoetst. Daarbij speelt  periodiciteit (de levensfasen en de planeetperioden) gezien vanuit uw geboortehoroscoop een belangrijke rol. Daarnaast worden progressiesleutels vanuit uw basis geboortehoroscoop berekend en actuele planeetstanden vertaald naar uw geboortehoroscoop. Vervolgens wordt gekeken naar hun rol in uw ontwikkeling en uw omstandigheden.

 

Anders dan bij de Jaarhoroscoop opdracht gaat het hier om doorlopende tendensen en nieuwe ontwikkelingen in uw leven als geheel. In belangrijke gevallen kan de jaarhoroscoop, die elk jaar heel verschillende accenten op levensgebieden en drijfveren laat zien als extra insteek erbij genomen worden. De jaarhoroscoop wordt echter als op zichzelf staande opdracht aangeboden.

 

Een gangbare frequentie voor de hier geboden levensloopbegeleiding is om hiervoor één keer per jaar een update te vragen.  Wenst u in afwijking hiervan een halfjaarlijkse bespreking, dan wordt hierin behandeling van de Jaarhoroscoop zonder meerkosten meegenomen. De datum voor de tweede bespreking Levensloop en levensvragen dient dan wel al vastgelegd te worden en met een voorschot op de betaling in overleg bevestigd te zijn.

 

Bij alle persoonlijke opdrachten -maar vooral bij de hier gekozen opdracht- wordt veel aandacht gegeven aan uw persoonlijke beleven en ontwikkeling. Door uw innerlijke groei gaan uw omstandigheden zich in mogelijkheden tot zelfontplooiing voor u openen. Niet alle LOT-gevallen zijn daarmee te vermijden. Maar u zult zich wel meer VRIJ voelen, te gaan doen wat u werkelijk bevalt. 

 

Omdat deze opdracht extra voorbereidingstijd vraagt, is het niet altijd mogelijk om deze opdracht al dezelfde dag in behandeling te nemen. Goed werk heeft immers tijd nodig. Die extra tijd is ook terug te zien in het tarief. Voor particulieren is dit tarief   € 300,=. Wilt u een declareerbare factuur voor advieskosten (voor freelance en ZZP) dan kiest u voor zakelijk. Het tarief bedraagt dan € 450 + 19 % btw = totaal € 535,50. 

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier