geboortehoroscoop: de basisduiding van jouw horoscoop

 

GEBOORTEHOROSCOOP - In de basisduiding van de geboortehoroscoop vind je de beschrijving van de grondlijnen van je karakter, je persoonlijke instelling en hoe je overkomt op andere mensen. Daarmee is de basisduiding de eerste opdracht die je uw astroloog hier kunt geven en deze wordt schriftelijk uitgewerkt.

De duiding wordt "in vakwerk" gemaakt :  er wordt niet gewerkt met standaardteksten (knip en plakwerk) maar alle onderdelen worden geduid vanuit het totaalbeeld van de planeet en sterren samenhang zoals die zich in jouw horoscoop toont.

 

basisduiding laten maken

Hoewel de basisduiding slechts zo'n 600 woorden (één kantje A4) omvat, is het samenstellen van deze tekst een intensief karwei. Eerst wordt met de computer de horoscooptekening met technische uitwerking berekend en afgedrukt. Daarna worden deze gegevens ge-analyseerd en komen de belangrijke punten bovendrijven.

 

Hierna wordt de basisduiding, de tekst die jij gaat krijgen, uitgetikt - uitgewerkt. Daarbij wordt op grond van de horoscoop en jouw leeftijd een inschatting gemaakt van je ontwikkeling tot nu toe.

 

En zo ontstaat een beeld van jou als mens zoals gezien door uw astroloog vanuit je horoscoop. Ik probeer graag een zo getrouw mogelijke beschrijving van jouw ervaren van jezelf te benaderen. Een beeld dat vaak zeer treffend, maar eigenlijk nooit helemaal 100 % raak zal zijn.

Daarom zal bij een vervolg opdracht die meestal mondeling volgt, eerst de basisduiding besproken en nagelopen worden, waarbij ik aantekeningen en kanttekeningen plaats. In samenspraak, onderling overleg, maken we zo van de basisduiding een betrouwbaar fundament waar jouw vervolgopdrachten immer op zullen voortborduren.

 

Voor deze schriftelijke uitwerking betaal je € 50,=. Wil je een bedrijfsmatig (voor freelance en ZZP) of anderszins declareerbare factuur advieskosten, dan betaal je  € 84,03 + 19 % BTW geeft totaal € 100,=. Je ontvangt de schriftelijke uitwerking zodra deze gereed is dus dezelfde dag direkt per e-mail  en per post.  Voor de mogelijkheden voor een vervolgopdracht met bespreking basisduiding kun je een keuze maken hier op de website.

 

 

Astroloog

Uw astroloog is

Uw astroloog is Theo Verwijst

Theo Verwijst

Vragen? Bel mij dan gerust op 0412-611201 of (voorkeur) 06-51075220.

 


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Probeer dan onze cadeaubon, kijk hier voor meer informatie!

 


UW GEBOORTETIJD

Geboorteplaats en datum weet iedereen wel. Maar hoe betrouwbaar is jouw geboortetijd? Lees het hier